СНС У ПОРАСТУ У МАЛОМ ЗВОРНИКУ

СНС се на територији малозворничке општине константно увећава и збија редове, радећи првенствено на што бољем резултату на предстојећим парламентарним изборима, али и на преузимању одговорности за напредак Малог Зворника.
После преласка 2 одборника УРС у СНС и увећања одборничког клуба ове партије са 3 на 6 чланова, јер се клубу придружио и један преостали одборник УРС, ових дана, у редове напредњака, поред бивших чланова УРС,СПС-а-госп.Селенић Ивана,ступило је више људи који нису били политички ангажовани,а један од њих је и угледни привредник Драган Савић из Велике Реке, и који запошљава око 70 радника. Редове малозворничких напредњака својим доласком појачао је и Милош Радојчић, дипломирани правник, који је на прошлим изборима био кандидат за народног посланика испред ДС. Озбиљан тимски рад је кључ сваког успеха, а управо он је одлика Изборног штаба ОО СНС у Малом Зворнику, који ће добром координацијом са активистима на терену, поруку да су нам брзе реформе и заустављање корупције неопходне, како би Србија кренула напред, пренети до сваког бирача.
Изборну кампању на територији општине Мали Зворник СНС званично започиње сутра 16.02 трибином у Дому културе у Брасини, којој ће присуствовати Бобан Бирманчевић из Шапца и др. Јездимир Вучетић – Дако из Лознице, кандидати за народне посланике, Зоран Грујичић члан ГО Лозница, а пошто СНС на овим изборима наступа у коалицији са СДПС, трибини ће присуствовати и челници округа и Општинског одбора ове партије.