Фијаско СПС-а и Наше Дрине у Малом Зворнику

Скуп Социјалистичке партије Србије и Наше Дрине који је данас организован у Доњем Насељу у Малом Зворнику доживео је потпуни неуспех.
Догађају је присуствовала само публика која је стигла организовано са 6 аутобуса из Лебана, Алексинца, Kосјерића, Ниша и Kраљева и неколицина учесника из Љубовије и Лознице, који су стигли аутомобилима.
Очигледно да није вредело ни то што су за ову прилику ангажовали естрадну уметницу Снежану Ђуришић.
Из Малог Зворника није дошло ни 100 људи, заједно са присталицама Новог ДСС-а и Групе грађана “Снага народа – Др Милан Лукић“, а укупно било је мање од 500 учесника.
Наградно питање за грађане Малог Зворника могло би да буде: Да ли на слици у прилогу има Малозворничана?
Најпре су глумили жртву, оптужујући ОО СНС Мали Зворник како им не да салу Дома културе да у њој одрже трибину, при чему су за потребе 1 сата трајања трибине тражили да им сала буде дата на коришћење читав дан, од 7 до 19 часова, и то данас када је СНС у Малом Зворнику имао трибину, у 15 часова, у присуству Министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и члана Председништва СНС-а, Горана Весића.
Затим су узурпирали приватне и општинске парцеле за свој скуп.
Како сазнајемо, није вредело ни што су редари покушавали да задрже људе на скупу, који су схватајући превару, кренули да одлазе.
Зато, поштовани грађани, казнимо их на изборима, 17. децембра, убедљивом победом СНС-а.
И на парламентарним и на локалним изборима гласајте за листу бр. 1, „Александар Вучић –Србија не сме да стане“ и „Александар Вучић – Мали Зворник не сме да стане“.