Саопштења

Изабрано руководство општине Мали Зворник

У Малом Зворнику данас је конституисан нови сазив Скупштине општине и избрано руководство локалне самоуправе. Одборничка већина на челу са Српском напредном странком за председника Скупштине општине избарала је Драгана Савића, успешног предузетника из Велике Реке.

За секретара Скупштине општине Мали Зворник постављена је Слађана Марковић, дипломирани правник из Цулина.

Председник општине Мали Зворник и у наредне четири године биће Зоран Јевтић, дипломирани инжењер рударства, из Сакара, док је за заменика председника општине изабран Милисав Деспотовић, стручни радник у служби јавног информисања, из Доње Борине.

Формирано је и Општинско веће општине Мали Зворник, а чланови су: Светлана Тадић, Јелена Самарџић и Никола Вићановић.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник задовољан је чињеницом да су одборници СНС-а формирали владајућу већину у локалном парламенту и изабрали руководство општине, чиме су створени услови да се у Малом Зворнику и убудуће спроводи политика Српске напреде странке и председника Републике Србије Александра Вучића.

Конституисањем Скупштине општине и формирањем локалне власти у потпуности је потврђена и спроведена изборна воља грађана, који су своје поверење на недавним изборима у највећој мери поклонили Српској напредној странци.

Новоизбрани председник општине Мали Зворник, који је и председник ОО СНС Мали Зворник, захвалио је свима који подржали избор руководства општине, рекавши да ће се заједно са сарадницима потрудити да максимално оправда указано поверење.

Иза нас су бројни значајни резултати, као и започети пројекти. На челу са Српском напредном странком, потпомогнути од стране највишег државног руководства и страначких функционера, наставићемо да градимо и развијамо нашу општину још снажније у периоду који је пред нама.

ОО СНС Мали Зворник