Саопштења

ОО СНС Мали Зворник најоштрије осудио нападе Ђиласових медија на сина председника Вучића

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник најоштрије осуђује лажи изнете у медијима Драгана Ђиласа против чланова породице председника Републике Србије и Српске напредне странке Александра Вучића, у којима је син председника Вучића, Данило Вучић, доведен у везу за мафијашким кланом Беливук, лажно представљеним као навијачка група Партизана.

Будући да се ради о медијима који доказано пласирају лажне вести, свесно и намерно доводећи у опасност чланове породице Вучић, а грађане Републике Србије у заблуду, позивамо надлежне органе да хитно реагују и санкционишу одговорне за објаве на интернет порталу „Директно“, који је објавио лаж да је Данило Вучић повезан са кланом Беливук, одговорним за низ криминалних радњи, као што је трговина наркотицима, убиства, пљачке и други тешки злочини.

Пружамо подршку председнику Вучићу и члановима његове породице да, као и увек до сада, заједнички и снажно поднесу и издрже нападе и увреде које им упућују злонамерни у покушајима да ослабе позиције председника Вучића и дискредитују његов рад.

Они за мете својих напада бирају Вучићеву децу, брата или родитеље, јер знају да је и њему, као и сваком човеку, породица рањиво место и најосетљивија тачка.

Општински одбор СНС-а Мали Зворник и читава Србија су уз председника Вучића и његову породицу, јер знају да су поменуте објаве најгнуснија лаж.

Стога, још једном, најоштрије осуђујемо објављене лажне информације о Данилу Вучићу и позивамо тужилаштво да хитно реагује и казни одговорне за изношење неистине.