Саопштење за јавност: Опозицији важнији провод на вашару од будућности Србије

Дела увек говоре више од речи и у случају самозваних лидера такозване опозиције још једном су јасно показала да им Србија и будућност грађана нису важни.

У дану када се председник Александар Вучић у Уједињеним нацијама бори да заштити интересе свог народа они се безбрижно проводе на вашару у Шапцу.

Странке које организују протесте "Србија против насиља" данас нису имале баш ништа да кажу ни да поруче свету у корист свог народа, већ су, без имало саосећања за више него тежак положај нашег народа на Косову, којег Албанци свакодневно злостављају на различите начине, одлучили да се забаве, као да се ништа важно не дешава.

Да им није стало до грађана Србије и да им је једини циљ да се домогну власти и опет крену у уништавање државе и народа показали су и данашњим потписивањем споразума под називом "Договор за победу", као и када су, пре неколико дана, ометали рад парламента и доношење одлука од значаја за грађане.

Сигурни смо да ће Србија и убудуће, као и до сада, знати да цени оне који се за њу боре, али и да препозна и одбаци оне који би да је сломе и зауставе.

Председнику Александру Вучићу честитамо на историјском говору који је данас одржао пред Саветом безбедности Уједињених нација и захваљујемо на свему што чини за државу и грађане.