Српски народ није геноцидан као што желе да му припишу

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник пружа апсолутну подршку председнику Републике Србије, Александру Вучићу, у његовој борби за заштиту националних интереса српског народа.

Захвални смо на свему што као лидер чини за нашу земљу и грађане и поносни на његово јучерашње излагање на седници Генералне скупштине Уједињених нација, у Њујорку, где је одлучно бранио Србију од оних који би да је понизе и униште.

Српски народ није геноцидан, као што желе да му припишу и председник Вучић је ову истину читавом свету јасно и аргументовано ставио до знања.

Он је храбро и без уздржавања, уз мноштво чињеница, говорио и о страдању Срба на Косову и Метохији и злочинима почињеним против нашег народа на очиглед свих.

Стога, овом приликом, велико хвала председнику Вучићу на достојанственом држању, изузетном залагању и посвећености са којом заступа Србију пред светом.

Наша држава и народ јесу суочени са огромном неправдом и притисцима са свих страна, али смо упркос свему спокојни и сигурни у будућност Србије, под вођством председника Александра Вучића, који је још једном доказао да је спреман и способан да нас води и штити и који чини све да очува мир и стабилност наше земље и њен стални економки напредак.