Вести

БРНАБИЋ: ЂИЛАС ВРЕЂА ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ НАШИХ ГРАЂАНА

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је да представницима опозиције окупљене око листе "Србија против насиља" није важно шта пише у извештају ОДИХР-а о изборима у Србији, већ им је битно колико је извештај обиман.

"Чекајте, да ли је овим људима неко хаковао твитер профил или су озбиљни?!? То је сада већ озбиљно тешко разлучити. Дакле, није важно шта пише у неком извештају, није важан ни број препорука, ни врста препорука, важно је само колико је извештај "дебео" (по принципу: квалитет књиге се цени по броју страна - ако је "дебела" онда је и озбиљна, а ако није, онда је безвезе)", рекла је Брнабић.

Брнабић је навела да би том логиком ОДИХР могао да оде у неку земљу, констатује да је тамо апсолутна диктатура, да нема никаквих слобода и напише то у неколико реченица на пола стране, али би то за (Драгана) Ђиласа и екипу (коалицију СПН) био најбољи извештај на свету, јер има само 1 страну.

"Међутим, одлично је што сваким даном показују колико они олако и неозбиљно схватају политику, а колико озбиљно, и са колико страсти, вређају интелигенцију наших грађана. Ову причу ни пас с маслом не би појео, а колико их је извештај ОДХИР-а погодио, показује ниво аргумената којима се служе. Само напред!", поручила је Брнабић.

Извор: Танјуг