Вести

ГЛИШИЋ: ЂИЛАС ЈЕ ЧОВЕК НИСКЕ ТОЛЕРАНЦИЈЕ

Председник извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић говорио је, гостујући на Информер телевизији, о залагању председника Републике Србије Александра Вучића за јачање домаће дипломатије и контрапродуктивне напоре Ђиласове опозиције и о томе како је Драган Ђилас човек ниске толеранције, који веома тешко прима критике и замерке на свој рачун.

"Да смо расписали све локалне и градске изборе они би их раздвајали и обрнуто, а пошто су расписани у складу са законом не могу бити спојени. Није могуће то уклопити без да се крши закон што наши људи на власти не желе да раде. Ђилас је човек ниске толеранције који тешко реагује на критике. Он је свестан да је народу доста свега и народу понављамо да изборне крађе није било, а они то понављају константно иако су поштено изгубили на покрајинским и председничким изборима. Они су хвалили Аљбина Куртија који као човек жели да сатре све српско. Вређање Вучића и његове фамилије ће их само довести до новог пораза за који ће онда тражити нове изговоре", рекао је Глишић.

Глишић је додао како сматра огавним чин којим домаћа опозиција позива на санкције против сопствене земље, док се Александар Вучић залаже за јачање српске дипломатије.

"Опозиција ће поново бацати дрвље и камење по сопственој држави и санкције за Србију, а мисле да ће неко из тих центара моћи у којима кукају узети њих за руку и довести их на власт. Грађани се на изборима слободно изражавају о томе како желе да изгледа држава у којој желе да живе. Посебно је огавно што опозиција призива санкције сопственој земљи у нади да ће владати, међутим то се неће десити, јер Србија води озбиљну дипломатију. Никога није брига хоће ли они излазити на изборе, јер се ми тренутно бавимо кампањом и програмом, а не идемо на годишње одморе као они. Опозиција хоће на изборе само ако имају осигурање да ће сигурно победити", рекао је Глишић.

Извор: ТВ Информер