Вести

ГЛИШИЋ: ЂИЛАСОВЦИ СЕЈУ МРЖЊУ И НАСИЉЕ

У Главном дневнику телевизије Информер, поред актуелних дешавања, говорили смо са председником Извршног одбора Српске напредне странке Дарком Глишићем о дивљању опозиције, политичкој кампањи и изборима.

Глишић истиче да опозиција има програм мржње и дивљачког понашања.

"Опозиција је показала програм мржње и сејали су мржњу дивљачким понашањем. Борис Тадић је почињао кампањом од врата до врата, а сада се нападају активисти СНС због вдв кампање. Цео свет је радио то и сада опозицији то смета", рекао је Глишић.

Глишић додаје и да би опозиција најрадије забранила СНС да учествује на изборима и константно врши нападе на породицу председника Александра Вучића.

"Безидејност опозиције и мржња је довела до тога да њихове присталице физички нападају активисте. Очекујем да ће тужилаштво да реагује на ово насиље. Опозиција би најрадије забранила СНС да учествује на изборима и забранила би живот Александру Вучићу. Чули смо од Ђиласових медија и његове листе да желе да разапињу породицу Александра Вучића, што мајку вређате и бијете жене ударите по мушким главама ако смете. Желе да најмлађег Вучићевог сина затворе у шахт", закључио је Глишић.

Извор: ТВ Информер