Вести

ГЛИШИЋ: ТЕПИЋ И АЛЕКСИЋ СУ ИЗГУБИЛИ НА ПОШТЕНИМ ИЗБОРИМА

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић, одговорио је за Информер на питање о новим изборима у Београду, тачније да ли ће се одржати.

"Кад неко воли да губи, онда је задовољство дати му прилику да изгуби још једном. Поготово кад се узме у обзир сво насиље и све увреде изречене на рачун грађана Београда у данима после избора, немам дилему да и Београђани једва чекају да дају свој суд", рекао је Глишић.

Главни идеолог будуће Ђиласове градске листе нису они који ће се наћи на тој листи већ Мирослав Вундеркинд Алексић. Кад му је преузео Маринику, што не би и Београд.

"Пошто је одустао од најављеног штрајка глађу јер му стомачић није навикао да једе мање од 4 пута дневно, на 3 редовна оброка убацио и маренду, показао је каква га одлучност краси", наставио је Глишић.

"Какво га образовање краси, видели смо из његових диплома", рекао је Глишић.

"Кроз школу је марширао, један, два, један, два. За факултет се не зна где га је завршио и када али важно је да је набавио диплому. Најважнију препоруку добио је од својих комшија и родбине у Трстенику. На свом бирачком месту дали су му такву подршку да је некако успео да се избори са неважећим листићима", истакао је Глишић.

Али са изборним листама никако није ишло, поготово не са изборном листом коју је предводио Александар Вучић и која је убедљиво победила.

"Мики Вундеркинд никад није рекао да је било изборне крађе на његовом бирачком месту. Јер зна Мики шта комшије и родбина мисле о њему. Али зато на сав глас оспорава изборе у главном граду за који мисли да му припада јер је ставио вештачке зубе", рекао је Глишић.

"Мариника може да му припадне, ствар је личног избора, али Београд не може јер је то ствар избора грађана са правом гласа који у главном граду немају ни Мариника ни Мики, па ви сами закључите ко су фантомски бирачи. Знају и она и он да су изгубили на поштеним изборима и то на свим нивоима, једино што не знају је који ће изговор да смисле као оправдање кад следећи пут поново изгубе. Сасвим је сигурно да ће опет бити нешто глупо и бесмислено", закључио је Глишић.

Извор: Информер