Вести

Месни одбор СНС-а Велика Река: На скупу у Београду биће сви који воле Србију

Састанак Месног одбора Српске напредне странке Велика Река одржан је у присуству представника ОО СНС Мали Зворник у четвртак, 11. маја.

Члан Главног одбор СНС-а и председник ОО СНС Мали Зворник, Зоран Јевтић, позвао је овом приликом страначке колеге, све чланове и симпатизере Српске напредне странке, као и све остале грађане Велике Реке да 26. маја у Београду присуствују величанственом народном скупу „Србија наде“, који организује Српска напредна странка.

Он је истакао да ће тог дана на митингу бити сви који воле Србију и који желе добро својој земљи.

Јевтић је информисао окупљене да ће након митинга и Скупштине СНС-а, 27. маја, у Крагујевцу уследити формирање Народног покрета и да то не подразумева гашење Српске напредне странке, истакавши да ће СНС активно учествовати у организацији и припреми оснивања Народног покрета.

На састанку су размотрене и локалне теме везане за побољшање водоснабдевања, асфалтирање путева и улица, снабдевање електричном енергијом и рад уличне расвете.

Седница је почела минутом ћутања за жртве злочина почињених у Основној школи „Владислав Рибникар“ у Београду и селима Дубона и Мало Орашје код Младеновца.

Јевтић је у име Општинског одбора СНС-а Мали Зворник и овом приликом осудио политизацију трагичних догађаја од стране такозване опозиције, која на протестима под плаштом борбе против насиља уствари пропагира насиље, покушавајући силом да дође на власт и позвао чланове СНС-а у Великој Реци да стану у одбрану свега што је Српска напредна странка урадила за државу и грађане.