Вести

Нови ДСС – Ново име за нове дугове

Ново име старог ДСС-а не треба да збуни грађане, јер се иза њега крију исти они који су били на власти дуги низ година и у прилици да покажу своју способност, а иза себе су оставили нажалост само дугове.

Сада се зову Нови ДСС, да би стварали нове дугове, а старе нису измирили нити планирају.

Носилац листе им је Далибор Липовац, који је и раније био у ужем руководству ДСС-а и одборник ДСС-а, као и Винка Марјановић.

У Изборној комисији општине Мали Зворник им је Драган Kостадиновић, раније вршилац дужности председника Општинског одбора ДСС-а.

Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник позива Нови ДСС да ако жели да се озбиљно бави политиком покаже одговорност према грађанима и најпре измири дугове општини за закуп страначких просторија, па да онда учествује на изборима.

Али, народу је јасно да ова странка то неће учинити и да намерава да опет остави само дугове општини, а да за себе прибави корист.

Стога, овим путем, позивамо грађане да на предстојећим изборима пажљиво размотре политичке опције пред нама и да се не заваравају само променом имена странке. Нека наша општина не буде талац неодговорности и бахатости.

Српска напредна странка остаће посвећена принципима одговорне политике, а ми верујемо да је једино кроз такав приступ могуће остварити стварне промене, на добробит свих нас.

ОО СНС Мали Зворник