Вести

Одржана трибина ОО СНС Мали Зворник

Трибина посвећена актуелној друштвено – политичкој ситуацији у Републици Србији и приликама у свету одржана је протекле седмице у просторијама Општинског одбора Српске напредне странке у Малом Зворнику.
На скупу је било речи и о резултатима рада Српске напредне странке у општини Мали Зворник, као и о активностима које предстоје.
Пред окупљеним члановима, на ове теме говорио је председник ОО СНС Мали Зворник, Зоран Јевтић.
Он је изразио забринутост због све учесталијег насилничког понашања представника опозиционих политичких странака у Републици Србији и претњи које упућују председнику Александру Вучићу и његовој породици, истакавши да ОО СНС Мали Зворник најоштрије осуђује такве појаве, посебно догађаје на овогодишњи Дан државности Републике Србије, као и оне неколико дана раније у републичком парламенту, када су чланови опозиције физички насрнули на председника Вучића.
Председник ОО СНС Мали Зворник окарактерисао је ове догађаје као безумне и срамне, истакавши да њихови организатори и виновници себе не могу назвати ни политичарима ни интелектуалцима, а камоли патриотама, када су спремни да на најгори начин нападају своју државу, у тренуцима када се она суочава са бројним притисцима.
Јевтић је рекао да су они најобичнији хулигани, без политичког програма и аргументације, који сваку ситуацију покушавају да искористе како би се домогли власти и да је то сада већ свима у Србији јасно.
Он је навео да Општински одбор Српске напредне странке Мали Зворник, као и увек до сада, чврсто стоји уз председника Александра Вучића и подржава сваку његову одлуку, јер је својим досадашњим радом доказао да је одговоран, мудар политичар који воли Србију и свој народ и да све чини у интересу државе, на добробит грађана.
Председник ОО СНС Мали Зворник рекао је да се, захваљујући Вучићевој способности да обезбеди мир, стабилност и финансијска средства, као и визији коју има за будућност, Србија развија и напредује, а са њом и Мали Зворник, наводећи да је у ову општину у последњих 8 година уложено више него деценијама уназад.
Јевтић, који је и председник општине Мали Зворник, рекао је и то да у овој локалној заједници, поред свега што је до сада урађено, уз залагање СНС-а, велики пројекти и улагања тек предстоје, у циљу даљег побољшања услова за живот грађана, развоја и напретка општине.
Он је закључио да, иако су политичке прилике тешке и понекад се чини неиздрживе, верује у снагу Српске напредне странке и Александра Вучића, као лидера, и у његову опредељеност, спремност и непоколебљивост да Србију води путем развоја и успеха и позвао чланове ОО СНС Мали Зворник да наставе да следе његов пут и полику за коју се залаже, јер је то, како је истакао, једини сигуран пут за Србију и њене грађане.