Вести

Посета Удружењу пензионера и инвалида рада Малог Зворника

Члан Главног одбора Српске напредне странке и председник ОО СНС Мали Зворник, Зоран Јевтић и Члан Главног одбора СНС-а и потпредседник ОО СНС Мали Зворник, Младен Перић, посетили су Удружење пензионера и инвалида рада Малог Зворника.
Они су са члановима удружења разговарали о потребама пензионера и особа са инвалидитетом и најавили подршку Српске напредне странке у раду на даљем побољшању услова за живот овог дела популације.
Представници ОО СНС Мали Зворник члановима Удружења пензионера и инвалида рада Малог Зворника уручили су примерке новог броја билтена општине Мали Зворник, посвећеног резултатима рада локалне самоуправе на челу са Српском напредном странком у протекле 4 године.
Они су позвали пензионере да на предстојећим изборима подрже Српску напредну странку и омогуће даљи развој и напредак Републике Србије и општине Мали Зворник, тако што ће 17. децембра гласати за листу број 1 „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ за републички парламент и на локалним изборима такође за листу број 1, „Александар Вучић – Мали Зворник не сме да стане“, напомињући да је СНС једина политичка странка у Србији која испуњава обећања дата грађанима и остварује резултате.