Вести

Председник ОО СНС Мали Зворник честитао крсну славу странке свим члановима

Српска напредна странка прославља данас крсну славу, Свету Петку.

Председник Општинског одбора СНС-а Мали Зворник, Зоран Јевтић, честитао је славу страначким колегама, али и свим суграђанима који славе Св. Петку.

Обележавање страначке славе, због актуелне епидемијске ситуације, обављено је у присуству најужег страначког руководства, уз мањи број гостију и примену прописаних мера заштите од заразне болести Ковид - 19.

У просторијама странке, од 12.00 часова, обављено је традиционално ломљење славског колача, након чега је уследио заједнички ручак за окупљене на слави.

Јевтић је рекао да му је жао што обележавању крсне славе ни овог пута, због епидемијске ситуације, није могао да присуствује велики број гостију, као што је то, по традицији, било ранијих година, истакавши да је очување здравља људи приоритет и да је у том циљу неопходно учинити све да епидемија буде под контролом.

Похваливши рад Општинског одбора СНС-а у Малом Зворнику, он је пожелео да се успешна сарадња међу руководством, члановима и коалиционим партнерима настави и убудуће и допринесе даљем напретку локалне заједнице у свим областима.