Вести

Вратите дугове, па учествујте на изборима!

Политичке странке које су пре СНС-а биле на власти у општини Мали Зворник одговорне су за пропадање локалне економије и назадовање наше општине у сваком погледу.

Водеће међу њима биле су Социјалистичка партија Србије (СПС), Демократска странка (ДС) и Демократска странка Србије (ДСС).

Данас су се њихови чланови, пред локалне изборе у Малом Зворнику, распоредили у различите политичке странке и групе грађана и спремни су да се након избора сви удруже против СНС-а.

На изборној листи ДР МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ – НАДА ЗА СРБИЈУ – Српска коалиција НАДА – Национална демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије ( НОВИ ДСС) –Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић трећи и осми кандидат су некадашњи вископозиционирани чланови Демократске странке (ДС).

Грађани треба да знају и то да је Општински одбор ДС-а Мали Зворник, баш као и Општински одбор ДСС-а, оставио дугове према општини Мали Зворник за закуп страначких просторија, због чега им такође поручујемо да најпре врате дугове па да онда учествују на изборима.

У прилогу саопштења стављамо вам на увид судску пресуду у којој се то јасно види.

Ове политичке странке одговорене су и за затварање Радаљске бање. Истина, томе је кумовао и СПС.

Њихови представници врло добро знају да је власник неколико угашених фирми у Радаљској бањи такође био високопозиционирани члан ДС-а.

Овим путем их питамо да ли могу заједно да објасне како је земљиште месне заједнице у Радаљу, где је Радаљска бања, волшебно постало приватно.

А верујемо да могу, јер су све то прећутно дозволиле. У намери да оживи и развија туризам у Радаљској бањи и целокупну привреду овог краја, Општина Мали Зворник, на челу са Српском напредном странком, покренула је поступак извршења у случају Радаљске бање и сада чекамо исход.

Уколико не буде заинтересованих, општина ће постати власник објеката који су тренутно предмет судских спорова и уступиће их на дугогодишњи закуп, како би бања радила.

Српска напредна странка наставиће да се бори за напредак и развој општине Мали Зворник и у осталим областима, трудећи се да обезбеди боље услове за живот у локалној заједници.

Зато, поштовани грађани, на изборима 17. децембра 2023. године за републички парламент заокружите број 1, „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ и на локалним изборима такође број 1, „Александар Вучић – Мали Зворник не сме да стане“.

ОО СНС Мали Зворник